BURSA / OSMANGAZİ - Şükrü Şankaya İlkokulu

Şükrü Şankaya İlkokulu

Panayır Mah. 7. Okul Cad. No 35 Osmangazi / BURSA
Vizyon
VİZYONUMUZ Misyonumuzu gerçekleştirirken; Mükemmellik anlayışı çerçevesinde sürekli gelişim ve değişimi benimseyerek, bu çevrede ,okulumuzun etkin ve aranılan bir okul olma özelliğini, bilim ,kültür ve spor öğelerini de katarak sürdürmektir. Eğitim teknolojileri ile donatılmış yeteneklerini kullanmasını bilen ÖĞRENCİLERİMİZ olsun istiyoruz.
Misyon
MİSYONUMUZ Milli Eğitimin temel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Öğrencilerinin, güvenli ve huzurlu bir ortam içerisinde öğrenim görmelerini sağlayan, Onların bilgi ve becerilerini artıran , Kendisine güvenen, özgüvenini kazanmış, Gelişen teknoloji çağına ayak uydurabilecek niteliklere sahip insanlar olarak , Bir üst okula yetiştirilebilmesi için çalışan , Bir temel eğitim kurumuyuz.
Başarılar
eTwinning Ödülleri, Beyaz Bayrak, Atık Pil Toplamada belirli kg´a ulaşılarak ödül kazanılmıştır.
08:00- 18:00
Doğalgaz Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuza; terminal güzergahını izleyen tüm belediye otobüsleri ve 17-A özel halk otobüslerinin yanı sıra, Kent Meydanından Terminal güzergahını takip eden tüm minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Panayır Mah. 7. Okul Cad. No:35 Osmangazi /BURSA
Okulumuzun Kent Meydanına uzaklığı 8 km´dir.
eTwinning, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Yeşil Karne, Sıfır Atık