BURSA / OSMANGAZİ - Şükrü Şankaya İlkokulu

Eyl

2023-2023 Eğitim öğretim yılına ilişkin öğretmenlerimizin veli görüşme günleri ve saatleri yazımız ekindedir. Bu saatler dışında eğitim öğretimin aksamaması adına ziyarette bulunmamanız rica olunur.

Eyl

2023-2024 Eğitim - öğretim yılına ilişkin Okul Aile Birliğimizin olağan genel kurulumuza hepiniz davetlisiniz. Gündem maddeleri aşağıda yazılmıştır.

Eyl

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF UYUM HAFTASI 04 - 08 EYLÜL TARİHLERİNDE 10.00 - 12.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

Tem

Sayın Veliler; alttaki linki tıklayarak çocuklarınızın kayıt olup olmaması gerektiğini sorgulayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çocuğunuzun doğum tarihini girmeniz. İyi tatiller.

Haz

3. Sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimiz için 3 Temmuz - 28 Temmuz tarihleri arasında okulumuzda Matematik ve İngilizce derslerine yönelik yaz okulu kurs başvurularımız başlamıştır. Öğrenci başvurularımız 15 Haziran - 22 Haziran tarihleri arasındadır. Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimiz ve okul idaremizden alabilirsiniz.